Lene hjemme

Det er knyttet store forventninger til Lene Marlins opptreden under årets hitAwards i Oslo Spektrum. Med seg på scenen har hun superstjerner som Suede, Ronan Keating og Roxette.

Årets hitAwards er Lene Marlins første store opptreden i Norge på mange måneder. Etter unnagjort russefeiring har tromsøjenta vært på farten i Europa store deler av sommeren, og er nylig kommet tilbake fra Japan. I Italia opptrådte Lene for 70000 mennesker, og måtte ha politieskorte for å holde fansen på armlengdes avstand. 11. september spiller hun endelig på hjemmebane i Oslo Spektrum.

-Lene Marlins nummer kommer til å bli noe helt spesielt, og vi tror det kan bli riktig morsomt, røper Bjarne Laastad i TV2.

Ståplass

Nytt av året er at det åpnes opp for publikum foran scenen. Det er allerede solgt over 2000 billetter.

Programleder i år som i fjor blir Gunilla Holm, men denne gang uten Jahn Teigen som makker. Hvem hun får med seg, er fortsatt hemmelig.

Listetopper i fleng

Bookingansvarlig for årets hitAwards kan skilte med en imponerende artistliste. Suede er tilbake, tre måneder etter at bandet spilte på Norwegian Wood i Frognerparken. Boyzone-vokalist Ronan Keating topper listene i Storbritannia, og kommer solo til hitAwards.

Med seg fra England har han guttebandet Westlife, som har gjort kometkarriere i hjemlandet det siste året.
Van Eijk og Multicyde kommer herfra, Roxette kommer fra Sverige, og danskene sender dancebandet Toybox.

Sammen med Toybox gjør Soda, Infinity og Estima en medley over årets mest populære dancelåter.

Det jobbes med et par navn til, og spicegirl Mel C og a-ha er de heteste kandidatene.

LENE PÅ HJEMMEBANE: Etter å ha fartet Europa og Japan rundt i sommer, har Lene marlin tatt en velfortjent ferie. Men 11. september stiller hun på scenen i Oslo Spektrum.