Lene i knallform

Det var ingen omtåket Lene Nystrøm Rasted som søndag kveld viste Roskilde-publikummet hvilke kvaliteter Aqua har å by på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Foran over 10.000 elleville fans tok bandet en solid hjemmeseier. Den pinlige avslutningen på torsdagens konsert i Tønsberg var glemt da Aqua gikk på Roskildes nest største scene søndag kveld.

Teltet som rommer den blå scenen, og har en kapasitet på 10.000 mennesker, var mer enn overfullt da bandet gikk på scenen klokken 20.00.

Trangt om plassen

Full av energi bød gruppen på en oppvisning det står all respekt av. Lene Nystrøm Rasted og René Dif fikk raskt grepet på publikum, som villig ble med på allsang, håndklapp og dans.

På et tidspunkt greide til og med driftige René Dif å få store deler av publikummet til sette seg ned på gulvet på tross av liten plass. Flere fans måtte til slutt gi opp for varme og trykk, og de måtte bæres vekk av sikkerhetsvaktene gjennom nødslu ser som var opprettet blant publikum

Gikk av scenen

Aqua presenterte flere nye sanger fra sitt kommende album. Musikken er blitt råere og mer rock-preget. Det er tydelig at gruppen har flere strenger å spille på enn ren pop-musikk. Musikken er mer rett fram, men samtidig mer rockete.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer