Lene kaster klærne

En svært lettkledd Aqua-Lene poserer frekt for mannebladet FHM. Og forteller om lesbisk fanpost.

Mens Lene Nystrøm som fylte 30 i forrige uke har telt på knappene om hun vil takke ja til å kle av seg i Playboy, har hun kastet i hvert fall noe av klærne og stilt opp i en frekk positur for den danske utgaven av mannebladet FHM (For Him Magazine).

- Det er din plikt å riste på rumpa, synger Lene på sitt nye soloalbum «Playing With Me». Og hun følger sin egen oppfordring i siste nummer av FHM.

Lene poserer kun iført stringtruse og en ørliten tettsittende topp, med rumpa i været på midtsidene i mannebladet, under overskriften «Bare Lene».

Bildeserien presenteres av bladet som «hendes mest kælne fotoserie nogensinde».

- Fantastisk seksualitet

I intervjuet som følger bildene, forteller Lene ifølge danske B.T. blant annet at hun knapt visste at hun var jente før hun fikk bryster og at et av hennes største forbilder er filmstjernen Angelina Jolie (28).

- Hun er utrolig feminin og utstråler en helt fantastisk seksualitet. Det tror jeg mange tenner litt på. Harde typer, sier Lene til FHM, ifølge danske B.T.

Lene avslører også i intervjuet at hun får tilsendt post med pikante bilder fra lesbiske fans. Og at henne favorittfans er italienere og spanjoler.

<B>LETTKLEDD LENE: </B>Danske menn får se en svært lettkledd lene Nystrøm i mannebladet FHM.<br> Faksimile fra <a href=http://www.fhm.dk/fhm/>FHM</a>.<br>