Lene Marlin overrasket seg selv ved å oppsøke rampelyset igjen

- Jeg er jo litt privat av meg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VÅLER I ØSTFOLD (Dagbladet): - Jeg har ofte sett på TV og tenkt «så god stemning kan det ikke være når kameraene er av». Her er det det. Uten tvil. Vi klarer jo ikke å holde kjeft, ler Lene Marlin Pedersen (32).

Dagbladet møter Tromsø-jenta på Kjærnes gård like utenfor Moss, der suksesserien «Hver gang vi møtes» i år spilles inn. Lene Marlin er én av de sju artistene som til våren blir å se i andre sesong av TV 2-programmet . I utgangspunktet hadde hun ikke tenkt å takke ja.

- Privat av meg - Jeg har takka nei til mange programmer før, og overraska meg selv ved å si ja til dette. Jeg er jo litt privat av meg, sier Lene Marlin.

Da forespørselen om deltagelse kom, gikk hun en lang runde med seg selv før hun bestemte seg for å kjøre på.

- Jeg ville ikke at en redsel for noe ukjent skulle stoppe meg, og jeg hadde ikke lyst til å angre på å ha takket nei.

- Ekstremt sterkt Programmet, som for første gang ble vist i vår med artister som Halvdan Sivertsen, Jan Eggum, Vinni og Bertine Zetlitz som hovedingredienser, handler om at artistene skal tolke hverandres låter. Hver av dem får tildelt en hel dag, der alt handler om dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer