Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lene Nystrøm tas av plakaten etter to uker

Total fiasko for «Svik».

|||Det er to uker siden premieren til den norske storfilmen «Svik», med stjerner som Kåre Conradi, Lene Nystrøm og Fritjof Såheim i rollene. Til tross for massiv promotering har ikke filmen klart å lokke publikum til kinoene.

Bergen kino fjerner filmen allerede i morgen. I Trondheim går den til og med fredag, mens Kristiansand og Stavanger har siste forestilling søndag, skriver fvn.no.

Kinosjefene i Kristiansand, Bergen og Stavanger sier til fvn.no at de er overrasket over hvor dårlig det går og sier det er sjeldent at en film går så kort tid på kino.

Filmen har ennå ikke solgt 15 000 billetter.

— Alle som har vært involvert i filmen er skuffet, sier Janne Holmboe, markedssjef i SF Norge til fvn.no. Hun legger skylden på de dårlige anmeldelsene.

— De har nok vært utslagsgivende. Jeg tror filmen henvender seg til et publikum som leser anmeldelser, sier hun.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling