Lene som playboy-jente

Lene Nystrøm skal posere for Playboy. Men helt naken blir popstjernen ikke.

Det avslører hun i et intervju med den danske avisa Berlinske Tidende.

- Jeg skal ikke ta av meg alle klærne. Men jeg føler meg vel både psykisk og fysisk i forhold til å gjøre slikt nå, sier den norske popstjernen. Lenge slet hun med spiseforstyrrelser, men er nå kommet over problemene.

Ifølge avisa har den norske popstjernen aldri følt seg bedre og mer sexy.

- Jeg har trent veldig mye, to timer hver morgen med en personlig trener og har aldri tidligere følt at jeg tok meg så godt ut i bikini, sier hun. Popstjernen føler seg mye sterkere, så sterk at hun godt kan vise mer av kroppen.

Med lakk-korsett og nedringet dress og sykepleieruniform oser Lene Nystrøm av sex i sin nye video. Der viser hun seg fram med vrikkende hofter og spredte bein.

Humor

- Jeg synes selv at videoen både har humor, er sexy og har et glimt i øyet. Den viser ei sterk jente som også smiler litt. Som meg selv, småfniser Lene om videoen «It's Your Duty» 29. september kommer albumet «Play with me». Den har Aqua-Lene store forventninger til.

- Jeg blir møtt med veldig respekt overalt. Den respekten vi ikke fikk som band, får vi nå som soloartister, sier hun.

FØLER MEG VEL: - Jeg føler meg vel både psykisk og fysisk i forhold til å gjøre slikt nå, sier Lene Nystrøm om det å posere for Playboy. Med lakk-korsett og nedringet dress og sykepleieruniform oser Lene Nystrøm av sex i sin nye video. Vis mer

Jantelov

Men her til lands får den nye singelen blandet mottakelse. Så dårlig mener P3-sjef Håkon Moslet singelen er at han har nedlagt forbud mot å spille den.

- Det er litt pinlig for dem og egentlig bare til å gråte over at hjemlandet mitt ikke vil ta imot meg som resten av verden, sier Lene til BT.

Før ville hun gjerne at alle skulle like henne. Men nå gidder hun ikke lenger stresse med dårlig presse, avslører hun.

Og mener at hun er blitt utsatt for Janteloven her i landet.

- De var mest interessert i meg da jeg fikk nye bryster. Da ble det folkedebatt, sier hun.

Privat bor Lene i London sammen med ektemannen Søren Rasted fra den oppløste gruppa Aqua.