Lennon pappa igjen

LONDON (Dagbladet): John Lennons familie har hatt ei stor uke. Først dukket halvsøsteren Ingrid Pedersen opp. I går ble familien utvidet med nok en Lennon: En 32 år gammel tysk kvinne som hevder at hun er John Lennons ukjente datter.

Den 32 år gamle tyske kvinnen har tatt kontakt med Lennons familie, og Johns onkel Charlie sier til BBC at han er overbevist om at hun tilhører familien.

Hun ble født i Hamburg i oktober 1965, og på hennes fødselsattest står John Winston Lennon oppgitt som far.

For fire år siden flyttet hun til John Lennons hjemby Liverpool, der hun studerer kunst ved et av byens universiteter.

Kvinnen ønsker ikke å stå fram, fordi hun ønsker å beskytte sin mor som fortsatt lever i Hamburg i Tyskland.

Gift mann

John Lennon og The Beatles var mye i Hamburg i sin tidlige karriere, og det er under et av disse besøkene John Lennon skal ha hatt et sidesprang.

John Lennon var da gift med sin første kone Cynthia.

Ifølge BBC skal John Lennon ha innrømmet farskapet, og han var ofte på besøk hos den tyske kvinnen og sin datter i de første årene etter at hun ble født.

Ble orientert

- Hun mener å huske John, men det er svært lite. Hun var da også svært liten da John besøkte henne, sier Charlie Lennon (80) til BBC Merseyside.

Ifølge BBC fikk den tyske kvinnen vite om sitt faderlige opphav som 12-åring. Hun har fortalt til flere av sine venner opp gjennom årene at John Lennon var hennes kjødelige far.

32-åringen har vist papirene til BBC, som hevder at disse er ekte.