Leo-feber i London

LONDON (Dagbladet): Et samstemt hylekor samlet seg på Leicester Square i går kveld. De var kommet for å få et glimt av alle pikers drøm, Leonardo DiCaprio (25), før Europa-premieren på filmen «The Beach».

Leo kom i dress til det avsperrede området utenfor kinoen The Empire. Han så ikke ut til å like oppmerksomheten spesielt mye.

- Jeg får aldri vendt meg til dette hysteriet. Det er galskap, sa Leo til pressen før han la til:

- Men jeg er en heldig fyr som får gjøre det jeg liker best, å spille inn film.

Leos kvinnelige motspiller, franske Virigine Ledoyen, ankom kinoen i det aller nødvendigste; olabukse, bh og et flagrende sjal.

Plastposen

Ungjenter i alle aldre møtte fram flere timer i forveien for å få et helteglimt. Og kanskje en autograf eller et bilde.

Dagbladet kom ikke i nærheten av Leo, og det hjalp ikke om vi hardnakket sa vi hadde vært statist i Jon Skolmens «Plastposen» (The Plasticbag). Ingen ville høre på oss. De ville skråle og le med Leo.

Og kjekkingen skuffet ingen. Han gikk ikke bakveien, og dro heller ikke jakka over hodet - denne gangen. Da han ankom England gjemte han seg fullstendig under hettegenseren.

Valuta

Leonardo DiCaprio har flere ganger gitt uttrykk for at han liker seg best på lerretet. Men har du først fått innvilget et salær på 20 milliioner dollar (omlag 160 millioner kroner) for å spille inn «The Beach», så må du også gi fansen litt levende valuta.

Vi reiste hjem til badekaret, dog uten de fire jentene i All Saints, for å synge «Det var på DiCaprio jeg så dere komme!»

PÅ VIFT: Virginie Ledoyen gjennomførte opptil flere heftige scener sammen med Leonardo DiCaprio i filmen «The Beach». I går lot de seg ikke avbilde sammen.
DRESSERT LEO: Leonardo DiCaprio-feber i London i går kveld.