Leo sjokkerer sine ungpike-fans

Bildene av drømmeprinsen Leonardo DiCaprio i hendene på en mann sjokkerer hans tenåringsfans. Samtidig kunngjør Playgirl at de vil trykke nakenbilder av drømmeprinsen. Alle mulige skandaler omkring «Titanic»-helten Leonardo DiCaprio (23) graves nå opp.

GAMMEL FILM SJOKKERER Bildene fra filmen "Total eclipse", som kom ut for tre år siden, sjokkerer Leonardo Di Caprios tenåringsfans. I filmen kysser og elsker han med en mann - og Di Caprio stripper. I kjølvannet av hans suksess i "Titanic", har flere av hans tidligere filmer blitt tatt fram.

Av TOMMY FOSSUM

Nei da, det er ikke lett å bli megestasjerne - og det har unge DiCaprio også fått erfare. Etter kjempesuksessen med «Titanic» gransker nå skandalejegerne i Hollywood hans fortid med lupe.
For millioner av hans fans, i all hovedsak tenåringsjenter, kommer bildene av «Titanic»-idolet til sengs med en mann som et sjokk. Fotografiene som kommer fra en film han spilte inn for tre år siden, ødelegger bildet av drømmeprinsen som har satt millioner av jenters hjerter i fyr og flamme.

Nakenbilder

I kjølvannet av Titanic-suksessen går de aller villeste rykter om «Leo», men de får leve sitt eget liv på Internett.

Det som er sikkert er følgende:
DiCaprio forårsaket oppstyr i de konservative delene av USA fordi han nylig ferierte på «fiende-øya» Cuba. Her ble han attpåtil observert sammen med modellen Kate Moss. Dermed kom meldingene om at Moss hadde vraket Johnny Depp til fordel for DiCaprio.

I helga offentliggjorde Playgirl at de akter å vise flere nakenbilder av 23-åringen i julinummeret. En av redaktørene i bladet sa opp i protest etter bestemmelsen. Hun mener det er forkastelig å trykke bilder av DiCaprio som er tatt i smug. Brad Pitt led for øvrig samme skjebne.
Og nå kommer bildene fra filmen «Total eclipse», som DiCaprio spilte inn for tre år siden. Filmen han selv hadde håpet skulle gå i glemmeboka, men som etter suksessen med «Titanic» igjen er kommet fram. Nå er faktisk den gamle hyllevarmeren i videobutikken blitt populær. Ikke minst blant USAs homofile.

- Vi har lang venteliste på «Total eclipse», forteller en videoforhandler i San Fransisco til Aftonbladet.

Brydd skuespiller

Mens DiCaprio i filmen om Titanics skjebne spiller Kate Winslets elskede, portretterer han poeten Arthur Rimbaud i kultfilmen «Total eclipse». I filmen forelsker han seg i kollegaen Paul Verlaine, en rolle som spilles av den britiske skuespilleren David Thewlis.

I en av scenene i filmen stripper DiCaprio foran sin mannlige kollega - helt til han står kliss naken. Deretter faller DiCaprio i 32-åringens armer - og paret hopper til sengs. Scenen avsluttes med at de to kysser hverandre.

I et intervju uttalte DiCaprio at han var litt brydd over elskovsscenene, men han skjemtes ikke av filmen som helhet.

- Hittil er dette en av de viktigste rollene i min karriere. Filmen har forandret meg, fortalte DiCaprio, og la til: - Jeg har dessuten lært meg til å ikke bekymre meg over hva andre synes om det jeg gjør.

I dag vil derimot mange i DiCaprios omgangskrets ha det til at han ville ha unngått elskovsscenene.

- Det siste han trodde var at filmen skulle slå an i homsemiljøene, sier en av hans kompiser.