Leomania

I fem år har Leonardo DiCaprio blitt omtalt som «Titanicstjerna». Med «Gangs of New York» håper han det tar slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

THAILAND, 1999: Verdens mest berømte skuespiller sitter på ei strand i Thailand og forbereder seg til innspillingen av, ja, «The Beach.» Det er tre år siden «Titanic» gikk til bunns og Leonardo DiCaprios\' stjernestatus gikk til topps. Nå er han tilbake på landjorda og skal bevise at han duger. Manuset er basert på Alex Garlands kultbok om backpackeren som tror han finner paradis. Og bak kamera står «Trainspotting»-regissøren Danny Boyle. Dette er ikke «Titanic.» Ting ser bra ut. Men Leonardo er likevel ikke helt tilfreds der han sitter i paradis. Han er lei av å være superkjendis og fjortisidol. Han synes manusene han blir tilbudt er for dårlige. Han får ikke ut potensialet sitt. Han står ikke inne for alt han er med på, og føler karrieren hans er i ferd med å ta en feil retning. Han er ikke lenger den unge, kule skuespilleren som spilte i «This Boy\'s Life», «What\'s Eating Gilbert Grape» og «The Basketball Diaries.» Det imaget gikk ned med «Titanic.»

MEN SÅ, mens han sitter i sola i Thailand, får han post hjemmefra. Det er mesterregissøren Martin Scorsese som har sendt ham manuset til «Gangs of New York.» Leonardo nøler ikke et sekund. Han leser knapt en linje før han takker ja. Det er dette han har drømt om. Det er dette han vil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer