Leona på lynvisitt

Leona Næss (25) er i Europa for å promotere debutalbumet «Comatised». I går kveld hadde hun minikonserten på So What! i Oslo.

Blant tilhørerne var pappa Arne Næss jr.

- Norge betyr familie for meg, sier Leona Næss og smiler. Bestemor, far og søsken treffes så ofte deres travle liv tillater det i Oslo. Denne gang er det Leona som er her i business. I to måneder har hun reist rundt i USA og promotert debutalbumet «Comatised», og nå står Europa for tur. Intervjuene skjer på løpende bånd, men Leona koser seg. - Jeg elsker at det er liv og røre rundt meg. Da er jeg mest kreativ. Hvis jeg setter meg ned med gitaren og konsentrerer meg om å skrive sanger, får jeg ikke til noen ting.

Halvt norske og halvt svenske Leona har tilbrakt utallige ferier i Norge, men språket har hun aldri lært seg. Heldigvis snakker bestemor engelsk. - Det beste jeg vet når jeg er i Norge er å sitte i hagen hos bestemor på Vettakollen. Og så må jeg være ved havet. Det lukter nemlig helt annerledes her enn alle andre steder, fastslår hun.

GRATISKONSERT: Leona Næss inviterte til gratis smaksprøver på debutalbumet «Comatized» på So What i Oslo i går kveld. Pappa Arne og søsknene Katinka og Christoffer var også til stede.