- Leonardo Di Caprio tilknyttet Nesbø-filmatisering

Warner Bros. skal ha kjøpt rettighetene.

I NESBØ-FILM?: Leonardo DiCaprio skal være tilknyttet Jo Nesbøs kommende bøker både som skuespiller og produsent.
I NESBØ-FILM?: Leonardo DiCaprio skal være tilknyttet Jo Nesbøs kommende bøker både som skuespiller og produsent.Vis mer

Ikke lenge etter at det ble kjent at Jo Nesbø skal gi ut krimbøker under pseudonymet Tom Johansen, melder nettstedet Deadline i kveld at produksjonsselskapet Warner Bros allerede har kjøpt rettighetene til de kommende bøkene «Blood on the Snow», «More Blood on the Water» og «The Kidnapping» for et sted mellom en halv million og to millioner dollar.

Produksjonselskapet skal ifølge Deadline ha Leonardo DiCaprio i tankene når det gjelder hovedrollen. DiCaprio skal også produsere filmen, sammen med Jennifer Davisson Killoran og Kevin McCormick.

Det har ikke vært kjent tidligere hva Nesbøs kommende bøker, som ikke har noe med Harry Hole å gjøre, handler om. Ifølge Deadline handler de om en leiemorder som forelsker seg i en kvinne han har fått i oppdrag å drepe.

Nesbø kommer også med boka «Sønnen» til neste år, som produksjonsselskapet Warner Bros også har kjøpt filmrettighetene til.