Leonardo DiCaprio:- Kranglet ikke

CANNES (Dagbladet): Leonardo DiCaprio avviser at innspillingen av «Gangs of New York» var preget av krangling og problemer. Filmen har vært utsatt et år.

Franske jenter hadde ventet hele dagen, men fikk knapt et glimt av DiCaprio. Hjerteknuseren smilte så vidt og sa ikke stort. Det er fem år siden «Titanic» slo all verdens kinorekorder og gjorde DiCap-rio til superstjerne, det er to år siden «The Beach» - som gjorde ham litt mindre super - og det er ennå et halvt år til Martin Scorseses «Gangs of New York» kommer på kino, med DiCaprio i hovedrollen.

Men det er en film mange venter på. Og for å varme opp fans, presse og publikum til premieren, som skjer til jul, gjestet DiCaprio Cannes i går sammen med motspiller Cameron Diaz, produsent Harvey Weinstein og regissør Scorsese.

Overlykkelig

Alle avviste alle rykter om at Scorsese og DiCaprio hadde røket uklar over skuespillerens nattlige utskeielser under innspillingen.

- Tøv, sa Diaz.

- Jeg aner ikke hva dere snakker om. Jeg var overlykkelig over å få jobbe med Scorsese, sa DiCaprio.

- Det han gjorde oppe om natta, var å øve på rollen sin. Ryktene om bråk er totalt fucking overdrevet, sa produsent Harvey Weinstein - som imidlertid måtte innrømme at det var litt mer hold i ryktene om krangel mellom ham og Scorsese.

- Vi har vært uenige. Jeg er en hissigpropp, og Harvey er, vel, litt fargerik han og, sa Scorsese.

«Gangs of New York» skulle egentlig hatt premiere i fjor høst, og verdenspressen har vært full av meldinger om strid og problemer under innspillingen.

Kamp om plassene

Den samme verdenspressen kranglet selv så busta føyk i går kveld om adgang til det altfor lille rommet der pressekonferansen med de fire ble holdt - etter visningen av en sammenklipt rull på 20 minutter fra filmen.

Den viste DiCaprio som ung immigrant i New York, under en svært voldelig del av byens historie midt på 1800-tallet. Diaz spiller en litt løslivet kvinne som vingler mellom DiCaprio og Daniel Day-Lewis, som spiller bandelederen Bill the Butcher.

BARE GODE VENNER: Både Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio og regissør Martin Scorsese (med ryggen til) avviste ryktene om kamp under innspillingen av den kommende filmen «Gangs of New York».