Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Leonardo DiCaprios store kveld

The Aviator den store vinneren under Golden Globe.

(Dagbladet.no:) Leonardo DiCaprio og The Aviator ble den store vinneren av Golden Globe 2005, søndag kveld. Med beste mannlige dramaskuespiller, beste film og beste filmmusikk, var det nettopp denne filmen som hentet hjem flest trofeer.

- En av de store nytelsene ved det å jobbe i Hollywood, er å jobbe sammen med en av verdens beste regissører, nemlig Martin Scorsese, sa Leonardo Di Caprio i sin takketale, hvor han også oppfordret alle til å hjelpe de mange Tsunami ofrene.

\'Make my day\'

Filmen Million Dollar Baby fikk gleden av å hentet hjem to trofeer på den stjernespekkede kvelden. Både beste kvinnelige dramaskuespiller og beste regissør.

- Jeg vil ikke ødelegge ditt \'go ahead, make my day\' image, men jeg må få si at du har et så stort hjerte. Du guided oss så bra gjennom filmen, mens du også, etter min mening, ga din livs opptreden, sa Hilary Swank til regissør og medskuespiller, Clint Eastwood, etter å ha hentet hjem trofeet som beste kvinnelige dramaskuespiller.

Det viste seg å være gjensidig beundring. Da Eastwood ble kåret til beste regissør var det hans tur til å få takke Swank.

- Jeg vil gjerne få takke den gode Hilary Swank, og verdens beste skuespiller, Morgan Freeman, sa Eastwood fra talerstolen.

Utgått på dato

I kategorien Tv var det Frustrerte Fruer som dominerte. Med Teri Hatcher i spissen, kunne serien høste både beste kvinnelige komedieskuespiller og beste komedie.

- Tusen takk til ABC. Dere ga meg en ny sjanse i min karriere, da jeg var på et punkt hvor jeg var Hollywodds største utgåtte vare, sa en rørt Hatcher.

The beach: - Jeg oppfordrer alle til å gi til ofrene etter Tsunmien, sa DiCaprio i sin takketale.
Store stjerner: I Million Dollar Baby spiller Swank sammen med Morgan Freeman og Clint eastwood.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media