Les en smakebit fra Carl Frode Tillers nye roman

Sommerboka er i gang!

PRISVANT: Carl Frode Tiller har fått Brageprisen og Kritikerprisen for «Innsirkling» (2007), og ble nominert til Nordisk Råds litteraturpris for både den og oppfølgeren. Nå er han klar med tredje og siste bok i trilogien.  Foto: Ole Morten Melgård
PRISVANT: Carl Frode Tiller har fått Brageprisen og Kritikerprisen for «Innsirkling» (2007), og ble nominert til Nordisk Råds litteraturpris for både den og oppfølgeren. Nå er han klar med tredje og siste bok i trilogien. Foto: Ole Morten Melgård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Hver torsdag i sommer publiserer Dagbladet utdrag fra en av høstens mest imøtesette romaner. Først ut er Carl Frode Tiller. Les intervju med forfatteren her.

Eg opnar dodøra og går inn i stua igjen. Verkar som om dei er ferdige med å snakke om næringslivspolitikk no, er Julie som snakkar om bryllaupet vårt igjen, kan ikkje tenke meg at dei andre er så forferdeleg interesserte i bryllaupet vårt, og det at ho fortel så detaljert og utførleg som ho gjer, er nesten litt pinleg.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer