Les leksene dine!

LONDON (Dagbladet): Mick Jagger er sint både på kons Jerry Hall og den unge datteren Elisabeth. Pappa Mick mener at Elizabeth (14) bør kutte ut flørtingen med modellyrket og konsentrere seg om skole og lekser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Far(54) mener at familien ikke trenger penger, og at det er helt feil av kona Jerry å oppmuntre den unge datteren til å følge i hennes fotspor på catwalken.

Elizabeth Jagger debuterte som 'supermoddel' under London Fashion Week tidligere i høst, og ble karakterisert som en stor sensasjon.

- Mick er skikkelig sinna, og setter virkelig ned foten. Men denne gang får han det ikke som han vil. Elizabeth er voksen for alderen, og svært moden, sier Jerry Hall til Harpers & Queen Magazine.

Mamma Jerry legger til at også hun ville vært bekymret for datteren dersom hun måtte pine seg for å holde vekta, men det skal visstnok ikke være tilfelle.

Jerry frykter heller ikke at parets fire barn skal falle for fristelsen til å prøve narkotika.

- Barna har sett konsekvensene av narkotikamisbruk på nært hold, og er livredde for stoff, sier Jerry Hall. Hun kommer i intervjuet selvsagt også inn på ektemannen Mick ustoppelige iver etter unge, vakre damer, og innrømmer at dette har ført til mange krangler i ekteskapet.

- Jeg vet også at Mick har gått til sengs med en ung fotomodell. Hun vet ikke at jeg vet, men egentlig synes jeg bare hun oppfører seg som en uteligger, sier fruen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer