Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Les Real Ones sine svar

Real Ones er at av mange vestlandsband som imponerer. Les svarene fra nettmøtet.

(Dagbladet.no): Profet i eget land er som oftest veien å gå i norsk musikkbransje. Real Ones, derimot, ble først seriøse da Canadas konsertlokaler lokket.

Turnéen i Canada gikk så slag i slag til USA og Europa før Bergen lokket banjo, sitar, fele og diverse hjem igjen. Denne uka slapp Real Ones albumet «Home With The Girls In The Morning», oppfølgeren til debuten «This is Camping». Og her i huset var kritiker Rønning fornøyd:

«Real Ones mikser folkrock, country, pop og psykedelia som ingen andre, og den gode debuten «This Is Camping» følges opp av et lekende og enda bedre album. De fleste låtene er signert David og Ivar Chelsom Vogt, og kvintetten trekker en linje fra 60-talls California-pop med søte Beach Boys- og The Mamas &Papas-harmonier via The Beatles (plata er selvfølgelig mastret i Abbey Road Studios!) og fram til i dag».

Og i dag møter du dem på Dagbladet.no. Send inn dine spørsmål nå. Du kan lese mer om Real Ones på Dagbladet.nos tekstarkiv.

<B>MØT REAL ONES:</B> Du møter Real Ones på Dagbladet.no i dag. Send inn spørsmål nå.