Les Savoys svar

Sju år har det gått. Savoy svarer dere lesere.

(Dagbladet.no): Så var de tilbake, Paul og Lauren Waaktaar-Savoy og Frode Unneland. 30. august slipper gjengen skiva «Savoy», og på fredag entrer de scenen på Øyafestivalen. Det er sju år siden sist Savoy spilte konserter.

Sammen har de også startet plateselskapst Eleventeen. I det hele tatt er det mye nytt på gang nå. Også innstillingen.

- Vi har tatt for lett på promoteringen av de forrige albumene, denne gangen skal vi gjøre mer for å slå igjennom. Det skylder vi dette albumet, sier Paul.

Savoy debuterte i 1996 med albumet «Mary Is Coming». Etterpå fulgte «Lackluster Me» (1997), «Mountains Of Time» (1999) og «Reasons to Stay Indoors» (2001). To spellemannspriser har det også blitt på A-Ha-gitaristen, kona Lauren og trommis Unneland.

Albumene har hatt varierende kommersiell suksess, men annen anerkjennelse har det ikke manglet på. Her i avisa har femmerne og sekserne blitt lagt på bordet, og anmelderne har hentet frem ord som klassiske, befriende og overlegen for å beskrive sin begeistring på Savoys pop.

Nå møter du bandet på Dagbladet.no, og du har sjansen til å få et svar på det du lurer på. Send inn spørsmål og klikk deg inn på fredag for lese svarene.

<B>SAVOY:</B> Du møter Savoy på Dagbladet.no. Send inn spørsmål nå.