Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Les Savy Fav

Perspirasjon/inspirasjon.

CD: Det begynte å bli bra lenge siden Les Savy Fav var å regne som en aktualitet innen elitistisk poprock (eller «idiosynkratisk indierock med tunge innflytelser av kunstrock og post-hardcore» som Wikipedia så lekmannsvennlig formulerer det), seks år for å være nøyaktig. Sanger Tim Harrington fikk etter sigende en skrivesperre av dimensjoner, bandet tok «pause» og pessimister antok at det var over. De antok feil. «Let’s Stay Friends» er unektelig enda mer imponerende med tanke på at plata etter alle solemerker var et ordentlig slit å lage. Sin – til Les Savy Fav å være – glatte produksjon og beregnede smakfullhet til tross, låter New York-kvartetten som et ungt, kåt band med nok spilleglede, overflod av gode ideer og potensielle singler til å ta over verden. Det er ikke alle band forunt å gi ut noe som høres ut som en skikkelig god debutskive ti år inn i karrieren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling