Les Thulsa Dooms svar

Harmonier og steelgitar? Thulsa Doom møtte Dagbladet.nos lesere.

(Dagbladet.no): Kvartetten Thulsa Doom er ute med sitt tredje album «Keyboard, Oh Lord! Why don\'t we?», oppfølgeren til den glitrende plata med den minst like søkte tittelen «...And Then Take You To A Place Where Jars Are Kept».

Og det er et mer hyggelig Thulsa Doom vi møter denne gangen, et Thulsa Doom som liker harmonier, pop, steelgitar og strykere i tillegg til den seige, tunge gitarorgien vi kjenner fra før. Det høres ut som Thulsa Doom, men det er åpenbart mer tilgjengelig.

Første spor ut er singelen «Need The Air», som vel må betegnes som en årets beste sålangt. Den er også første møte med Doom Perignon, eller Henning Solvang, som hovedvokalist etter at Papa sluttet.

- Det er veldig tydelig med det vokalskiftet. De to kunne ikke låte mer forskjellige, for de har vi vidt forskjellige stiler, sier Ole Petter «El Doom» Andreassen til magasinet Skum.

Nå møter du gutta på Dagbladet.no Hva er planene videre? Har stilforandringen ytterlige forklaringer i tillegg til at Papa Doom sluttet? Benytt sjansen, send inn spørsmål til Dagbladet.no.

MØT THULSA DOOM:</B> Thulsa Doom møter Dagbladet.nos lesere. Send inn spørsmål nå.