Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Les TPs svar

Les hva julemusikantene Tee Productions svarte dere lesere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag rapper Tommy Tee, Diaz, Opaque og Warlocks til inntekt for Frelsesarmeen på Oslos Karl Johan. Kl 18 kan du møte dem på nettet.

Tommy Tee (31) kalles norsk hip hops gudfar. Han er en aktiv pådriver også på produsentsiden med sitt plateselskap Tommy Tee Productions. Men han jubler ikke nødvendigvis over norsk hip hop.

Han har uttalt at han synes den nye norske hiphopbølgen er ganske skral, og synes unge rappere får gi ut plate altfor tidlig.

Grenseløst samarbeid

Enkelte heldige rappere får imidlertid slippe til på Tee Productions, som Opaque og Gatas Parlament.

Opaque slapp i høst albumet «Gourmet Garbage». Ifølge Håkon Moslet har man ikke hørt maken i norsk hip hop noen gang. Og neste år kommer debutalbumet til Gatas Parlament.

Vil du vite mer om hva disse rapperne mener om norsk hip hop? Synes du Tommy Tee er for kritisk til det som skjer i landet? Vil du vite hvilke inspirasjonskilder Warlocks og Opaque har hatt?

Send inn ditt spørsmål, og møt dem på Dagbladet.no kl 18!

NORDISK SAMARBEID: Tommy Tees samarbeidsprosjekt over de nordiske landegrensene, noe som i fjor førte til albumet «Scandalnavia».
GUDFAREN: Tommy Tee i sitt studio i Oslo.
Hele Norges coronakart