Du leser nå Dagbladet Pluss

Les utdrag fra Linnéa Myhres kommende bok

«Kjære» i Sommerboka.

SNART NY BOK: Linnéa Myhre lanserer sin andre bok i løpet av høsten. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
SNART NY BOK: Linnéa Myhre lanserer sin andre bok i løpet av høsten. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer

• Les intervju med Linnéa Myhre her.

Kjære Finn

27. mars 2014  

Akkurat nå sitter jeg på Lorry og prøver å være forfatter. Det er vanskelig, spesielt på Lorry. Jeg pleier ikke å sitte her, det er bare en glipp, jeg lover. Det blir egentlig bare vanskeligere og vanskeligere dette forsøket på å være forfatter, og jeg tror egentlig at jeg hater det. Av og til lurer jeg på om den eneste grunnen til at jeg vil skrive bøker, er for å imponere deg, siden du er den eneste jeg ser opp til. Jeg skriver i alle fall ikke for å imponere mamma eller pappa. Jeg skriver ikke for å gjøre noen stolte. Aller minst skriver jeg for å gjøre meg selv stolt, til tross for at jeg kanskje var litt stolt da jeg fullførte forrige bok. Det var jo ikke etter planen, det var bare en reaksjon fremkalt av at alt gikk så bra. Ikke at jeg forstår hvorfor det gikk så bra, boken var egentlig ikke noe bra i det hele tatt, Andreas sa for eksempel at det var mye igjen, og at jeg ikke burde gi den ut. De andre vennene jeg sendte manuset til, orket ikke engang å lese det ferdig, de hadde liksom ikke «tid». De lovet meg dog at det de hadde fått tid til å lese, var «veldig bra, altså». Så til tross for at verken vennene mine eller jeg selv syntes den var noe bra, ga jeg den egentlig ut fordi du sa jeg skulle. I tillegg til forlaget, da, men et forlag vil jo alltid bare selge selge selge.  

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.