Les utdrag: «The Cocka Hola Company»

Les første kapittel av Abo Rasuls debutroman «The Cocka Hola Company».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I DESIREVOLUTIONS PRODUKSJONSLOKALER (TO UKER FØR OPPDATERINGSMØTET)

Tiptop improviserte følgende replikk foran tre DV-kameraer:

– Yeah, baaaaby, c'mon Horatia, suck that dick, suck it, c'mon, give head babe, give us some head now, oooh, that's it babe, yeah, that's it ...

Tiptop og Casco sto på kne i hver sin ende av Horatia. Tiptop foran, Casco bak. Til tross for betydelig ar-beidserfaring, både individuelt og som team, hadde de, Casco og Tiptop, aldri sett hverandre i øynene under innspilling. Det skulle komme til å skje nå. Horatia sto konsentrert på alle fire og vugget frem og tilbake som en gyngehest; da Casco skled ut, skled Tiptop inn, og vice versa. De to (Casco og Tiptop) så ut som endene på en lang gardinstang som Horatia ble trukket frem og tilbake på. Tiptops blikk strøk over Horatias rygg fra nakken mot korsryggen. Solariumsskillet gjorde at hun alltid hadde på seg melkehvit tanga. Tiptop likte å se på skillet. Skinkene hennes bølget hver gang de slo mot Cascos lår. Tiptop rykket blikket opp på Cascos ansikt. Casco stirret allerede på Tiptop. Han så nesten streng ut. Det var jævlig varmt under ARRI-lampene. Han så nedover seg selv. Magen hans var svett og det så ut som den var smidd i bronse. Horatias lebestift var nesten inne ved pikkroten hans. Han så opp igjen. Cascos øyne sto som fiksstjerner, blanke, dirrende. I en vanlig situasjon hadde Tiptop begynt å flakke i blikket, men nå skjedde det ett eller annet. Han stirret tilbake på Casco. Casco var svett over øyenbrynene, munnen hans var halvåpen. Han pustet tungt. Tiptop lot blikket falle nedover Casco og så hvordan det strammet seg i overkroppen hans hver gang Horatia støtte mot. Han så opp igjen. Casco hadde samme uttrykket, stirret like stivt. Pustet med åpen munn. Tiptop så hvordan pikkskaftet til Casco var bredt og knallhardt. Horatia trakk seg frem, og smelte innpå igjen. Pikken til Casco sto som togskinner ut og inn av henne. Tiptop blunket og svelget. Han følte at noe var i ferd med å gå galt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer