Lesbisk penis-misunnelse

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En dysfunksjonell penis. Det er det vi skulle hatt i den lille familien vår. Det ville gjort susen. Kanskje en litt snodig ting å ønske seg, spesielt for et lesbisk par, men det siste året har jeg tenkt tanken mange ganger. Et mannlig kjønnsorgan som ikke virker, det er det vi mangler. Det ville spart oss for utrolig mye tid og en hel liten haug med penger også.

Regjeringens forslag til felles ekteskapslov som ble lagt fram i vår og skal behandles av Stortinget våren 2008, inneholder et forslag om at lesbiske partnere gis mulighet til assistert befruktning. Dette er den delen av lovforslaget det er mest uenighet om. Dette er den delen av forslaget som kanskje ikke får flertall blant politikerne på Stortinget. Man skal lete lenge og vel i den røde boka ved navn Norges Lover for å finne en mer usaklig og diskriminerende bestemmelse enn bioteknologilovens paragraf 2-2. Paragrafen regulerer hvem som får assistert befruktning i Norge i dag. For å si det enkelt og kanskje litt politisk ukorrekt er assistert befruktning forbeholdt husholdninger bestående av en penis og en vagina. Faktorer som for eksempel omsorgsevne, personlig egnethet, tidligere erfaring med barn, fysisk og psykisk helse og hensynet til barnets beste er irrelevant. Vel å merke når paret som ønsker seg barn består av to kvinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer