Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Leserne strømmer til Dagbladet.no

634 000 daglige lesere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fremgangen fortsetter for nettavisene. Dagbladet.no har økt antall daglige lesere fra 460 000 til 634 000 på et år.

Det er en fremgang på hele 37 prosent fra første kvartal i fjor til samme tid i år.

- Skal forbi Aftenposten på papir

- Aftenposten på papir har 718.000 daglige lesere. Vi skal forbi dem i løpet av året. Jeg tror framgangen skyldes at vi kombinerer Dagbladets journalistiske tradisjon med stor iver etter å skape en nytt medium, sier Rune Røsten, administrerende redaktør i Dagbladet.no.

Røsten er også fornøyd med at andelen kvinnelig lesere øker. 39 prosent av Dagbladet.nos daglige lesere er den høyeste kvinneandelen noen gang.

Enorm fremgang til nå i år

Redaksjonssjef Helge Øgrim peker også på at veksten er enda større i årets første kvartal. Dagbladet.no økte med 75 000 lesere de første tre månedene av 2005.

De nye lesertallene kommer fra Norsk Gallups Forbruker & Media-undersøkelse der rundt 30 000 intervjuer gjennomføres hvert år, fordelt over 300 dager med rundt 700 intervjuer hver uke. Tallene viser at VG Nett fremdeles er Norges største nettavis med rundt 901 000 daglige lesere, noe som tilsvarer en fremgang på 26 prosent.

- Det gledelige for oss er at vi prosentvis vokser mest og tar markedsandeler fra konkurrenten VG, sier Øgrim.

ØKER IGJEN: Dagbladet.no, her representert ved administrerende redaktør Rune Røsten, har nå 634 000 daglige lesere.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!