Leter etter «Little Steven»-erstatter

Du kan bli Frank Tagliano om du er «litt kompakt og helst under 185 cm høy».

MAFIABOSS: Gitarist og skuespiller Steven Van Zandt, spiller mafiabossen Frank Tagliano i tv-serien Lilyhammer. Foto: NTB Scanpix
MAFIABOSS: Gitarist og skuespiller Steven Van Zandt, spiller mafiabossen Frank Tagliano i tv-serien Lilyhammer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I disse dager spilles sesong to av den polulære serien Lilyhammer inn i Oslo. I den forbindelse søker castingbyrået etter en stand-in for «Little Steven».

«Lilyhammer søker etter stand-in til Steven van Zandt. Du må være litt kompakt, helst under 185 cm høy, være bosatt i Oslo-området, og du må kunne ro en robåt», står det i utlysningsteksten på Casting Vest sin åpne facebookside.

- Rett størrelse Produsent for serien, Lasse Hallberg, sier det er viktig å kunne ro er viktig for scenen.

- Ja, det er visse fysiske ting man skal gjøre. Det er det scenen krever. Det er dermed ikke sagt at Steven ikke kan ro, sier Hallberg.

- Men det er også viktig med en stand in er at man må passe inn i de riktige klærne. Man må ha rett størrelse. Vi vurderer noen kandidater akkurat nå, sier Hallberg.

Samtidig søker byrået etter en stand-in, altså en erstatter, for Trond Fausa. For å gå inn i hans rolle må du blant annet være «slank og kunne ro en kajakk.»

Selv om det finnes noen kandidater, leter castingbyrået fortsatt etter stand-ins til innspillingen som skjer onsdag ettermiddag og kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer