Lett og lekent

Sjarmerende og upolert familieteater med tre glade gjøglere og mye musikk.

Skulle sommerkveldene bli litt triste framover, står tre

glade gjøglere parat på Oslo Nyes hovedscene. Gi dem én time av din tid på ettermiddagen nå i mai og juni, og de muntrer opp hele familien.

Frekk dokke

«Joner&Joner&Joner» er barneforestillingen til tre blad av Joner-slekta, Sverre Joner, Christoffer Joner og Oslo Nye-skuespilleren Johannes Joner. Hovedpersonen er 5-årige Mikkel. Vi følger ham en dag i hans liv. Fra han forvandler seg fra en frekk dokke til en liten gutt som spiser frokost med mor og far, via barnehagen der han vagger rundt i en romdrakt av en parkdress, og til hele salen danser seg ut av Oslo Nye i rytmisk bongofeber-rus.

Johannes Joner tar de minste med storm med én gang han entrer scenen. Han skifter dessuten roller kvikkere enn noen kan blunke. Historien om Mikkel blir fortalt nesten som en stand-up for barn, med innlagte sketsjer, sanger, barnevennlige ræpper og en god del kvikke voksenpoenger som mor og far ler mest av. De tre Jonerne både gjøgler godt, spiller godt og synger godt - og leker fram bøttevis med godt humør.

Sjarm

Det litt rufsete og improviserte preget oppsetningen har fått, gir den massevis med løssluppen sjarm. Samtidig som en klarere rød tråd, en strammere story og bedre regi nok ville gjort den tydeligere for de minste.