Lett og lekent

Sjarmerende og upolert familieteater med tre glade gjøglere og mye musikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skulle sommerkveldene bli litt triste framover, står tre

glade gjøglere parat på Oslo Nyes hovedscene. Gi dem én time av din tid på ettermiddagen nå i mai og juni, og de muntrer opp hele familien.

Frekk dokke

«Joner&Joner&Joner» er barneforestillingen til tre blad av Joner-slekta, Sverre Joner, Christoffer Joner og Oslo Nye-skuespilleren Johannes Joner. Hovedpersonen er 5-årige Mikkel. Vi følger ham en dag i hans liv. Fra han forvandler seg fra en frekk dokke til en liten gutt som spiser frokost med mor og far, via barnehagen der han vagger rundt i en romdrakt av en parkdress, og til hele salen danser seg ut av Oslo Nye i rytmisk bongofeber-rus.

Johannes Joner tar de minste med storm med én gang han entrer scenen. Han skifter dessuten roller kvikkere enn noen kan blunke. Historien om Mikkel blir fortalt nesten som en stand-up for barn, med innlagte sketsjer, sanger, barnevennlige ræpper og en god del kvikke voksenpoenger som mor og far ler mest av. De tre Jonerne både gjøgler godt, spiller godt og synger godt - og leker fram bøttevis med godt humør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer