Lettere for Elijah

Elijah «Frodo» Wood det var lettere å spille i sin siste film.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Elijah Wood er aktuell i filmen «Eternal Sunshine of the Spotless Mind». Og det var en lettere film og spille i enn «Rigenes Herre» - fordi utfordringen var annerledes, mener Wood.

- Rett etter en opplevelse som Ringenes Herre, virker det som om alt er mye lettere, sier Wood i følge nyhetsbyrået AP.

- Du er ikke på et sted i 16 måneder og jobber på en gigantisk episk film i variert og lunefullt vær - med store hobbitføtter på deg hver dag, sier han.

I Eternal Shunshine spiller han mot hovedrolleinnehaverne Kate Winslet og Jim Carrey. Handlingen spinnes rundt Clementine og Joel, et ulykkelig par som prøver å slette hverandre fra minnet. Elijah Wood spiller Patrick, som prøver å forføre Clementine med skjulte taktikker.

- Patrick er på mange måter en litt trist og patetisk fyr. Han har egentlig ingen selvtillit. Han har heller ikke peiling på hvordan man på normalt vis går fram når man vil finne seg en kjæreste, sier Wood.

- Jeg opplever han som mer plagsom enn ekkel, sier han.

Den 23 år gamle skuespilleren har hatt som mål å spille i forskjellige type filmer, og gjøre forskjellige karaktertolkninger. Men han vedgår at han nok alltid vil bli mest husket som Frodo i Ringenes Herre.

- Det blir nok en del av meg for alltid, sier han til AP.

LETTERE: Etter Ringenes Herre virker alt lettere, sier Elijah Wood.
SLETTER: Kate Winslet og Jim Carrey spiller et ulykkelig par som vil slette hverandre fra minnet. Så dukker Wood opp...

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer