Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lettkledd comeback for Moore

Demi Moore (40) gjør et lettkledd comeback i «Charlie's Angels 2» - og kommer arm-i-arm med 15 år yngre Ashton Kutcher til premierene i Hollywood.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LOS ANGELES (Dagbladet): På premieren for «Charlie's Angels 2» i Hollywood kom Moore sammen med sine tre døtre, eksmannen Bruce Willis - og den nye kjæresten. Moore, en av 90-åras mest populære og utskjelte skuespillere, skygger helt for de tre andre englene - Drew Barrymore, Cameron Diaz og Lucy Liu - i filmen som har premiere i Norge fredag.

- Demi er sterk

Under innspillingen av komedien, som allerede har fått en blandet mottakelse, gikk ryktene om at Barrymore, Diaz og Liu ikke gikk overens med Moore. Dette benekter Barrymore, som både har en sentral rolle og har produsert filmen.

- Vi fungerte bra sammen, og det var ingen andre vi ville ha med som den svarte engelen enn henne, sa Barrymore på en pressekonferanse i forrige uke.

- Demi er en fantastisk kvinne. Se hva hun gjorde; hun brøt opp fra en karriere for å oppdra sine barn i Idaho. Det står det stor respekt av. Hun er en sterk kvinne både på lerretet og privat, en alle vi tre ser opp til, la den alltid like fornuftige Lucy Liu til.

Elsket og hatet

Moore var den første kvinnen som tjente mer enn ti millioner dollar på en film. For «Striptease» fikk hun 12,5 millioner dollar - og massiv slakt. Flere i Hollywood mener at Moore gjorde såpass mange dårlige prestasjoner at hun nærmest rømte fra sladderen og floppene.

Foruten å ha oppdratt barna i Idaho - med eksmannen Willis i nabohuset - har hun bygd opp produksjonsselskapet Moving Pictures.

- Hun har vært et forbilde for kvinner i Hollywood, mener Barrymore, som også er imponert over hvordan hun greier å holde seg i så god form etter å ha født tre barn og passert 40 år. Hun har jo en kropp som en tenåring!

Vanskelig kjærlighet

Demi Moore er definitivt tilbake i Hollywood som den falne engelen Madison Lee i «Charlie's Angels 2». Hennes nye romanse har også hjulpet henne tilbake til førstesidene i USA, noe eksmann Bruce Willis ser ut til å takle med stor ro.

- Det er aldri enkelt å se at en du en gang har elsket høyt, brått er sammen med en annen. Jeg gir Bruce kreditt for hvordan han takler dette, sier Chris Judd til USA Today. Han er kamerat av Ashton Kutcher, og bør vite hva han snakker om. Han var gift med «evighetsmaskinen» Jennifer Lopez, som nå er sammen med Ben Affleck.

- «Jen» er lykkeligere med Ben, og det må også være fint for Bruce å se moren til hans tre barn være så lykkelig som hun er nå, både privat og profesjonelt, sier Chris Judd.

MYE HUD: Demi Moore har kastet klærne foran sitt Hollywood-comeback. Her sammen med Cameron Diaz (t.v.) i snart premiereklare «Charlie's Angels 2».<!--/BTEK0--><!--BTEK1-->