Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lettkledd Miley Cyrus (19) skremte «Two and a Half Men»-stjerna

- Jeg tenkte: «Dette kommer til å bli et mareritt».

LETTKLEDD TV-ROLLE: Miley Cyrus (19) spiller familievenninnen Missi i to episoder av «Two and a Half Men», og havner blant annet i samme seng som Ashton Kutcher. Foto: Stella Pictures
LETTKLEDD TV-ROLLE: Miley Cyrus (19) spiller familievenninnen Missi i to episoder av «Two and a Half Men», og havner blant annet i samme seng som Ashton Kutcher. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): For første gang etter at hun hang «Hannah Montana»-parykken fra seg og sa adjø til Disney-serien med samme navn i januar 2011, er Miley Cyrus klar for å returnere til TV-skjermen.

Den amerikanske 19-åringen har nemlig en liten rolle i sitcom-serien «Two and a Half Men», og dukker opp i to episoder denne sesongen.

Cyrus dukker opp i rollen som Missi, dattera til Ashton Kutchers karakter Waldens venn.

- Et mareritt - Miley er vakker og bemerkelsesverdig. Dere vil nyte henne i serien, sier Jon Cryer, som spiller karakteren Alan i serien, til Daily Mail.

Overfor Entertainment Tonight, avslører Cryer at det ikke bare var fryd og gammen å jobbe med den tidligere Disney-stjerna.

- Hun var flink, men hun var ikke så flink fra begynnelsen av. Hun kikket på manus fram til siste minutt, uten å bekymre seg over det. Jeg tenkte: «Ah! Dette kommer til å bli et mareritt». Men etter middagspausen klarte hun seg perfekt - uten manus, sier den Emmy-belønnede skuespilleren.

Gledet seg Til tross for at bildet viser Cyrus i en intim TV-setting med Kutcher, er det seriens yngste karakter Jake (Angus T. Jones) hun innleder et forhold til.

Cyrus la imidlertid ikke skjul på at hun så fram til å samarbeide med Kutcher.

«Gleder meg til å jobbe sammen med deg», skrev Cyrus til Kutcher via mikrobloggingtjenesten Twitter, ifølge Daily Mail.

Kutcher går inn i sin andre sesong som én av hovedkarakterene i serien, Walden. Det var etter at Charlie Sheen på dramatisk vis forlot serien, at 34-åringen fikk den bærende rollen.

«Two and a Half Men»-episoden med Cyrus på rollelista vises 18. oktober i USA på kanalen CBS.

BLE SKREMT: Jon Cryer, som spiller karakteren Alan i serien, forteller at ikke alt gikk på skinner da Miley Cyrus dukket opp i «Two and a Half Men». Her fra helgas Emmy-utdeling, der Cryer fikk pris for sin innsats i sitcom-serien. Foto: John Shearer / Invision / AP / NTB Scanpix
BLE SKREMT: Jon Cryer, som spiller karakteren Alan i serien, forteller at ikke alt gikk på skinner da Miley Cyrus dukket opp i «Two and a Half Men». Her fra helgas Emmy-utdeling, der Cryer fikk pris for sin innsats i sitcom-serien. Foto: John Shearer / Invision / AP / NTB Scanpix Vis mer
503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media