Lettkledde repriser

Først skal Drew Barrymore spille lettkledd engel i Charlies Angels, nå er hun tilbudt rollen som gjorde Jane Fonda til sexsymbol også.

Drew Barrymore er i vinden. For ikke lenge siden ble det kjent at hun skulle spille i nyinnspillingen av Charlies Angels. Nå sist melder det amerikanske magasinet Variety at Warner Brothers ønsker henne til tittelrollen i nyinspillingen av «Barbarella». Det rapporterer Mr Showbiz.

Babe

Barbarella er bygd på en tegneserie skapt av Jean-Claude Forest. Både i filmen og i tegneserien er Barbarella en sexy superbabe, og originalfilmen fra 1969 gjorde Jane Fonda til sexsymbol av internasjonalt format. Filmen ble særlig godt kjent på grunn av hennes måte å åle seg ut av romdrakten på i åpningsscenen.

Barrymore har tidligere ønsket seg rollen som Barbarella. Ønsket har nok ikke blitt mindre etter at Gwyneth Palthrow poserte i Barbarella-kostyme under lanseringen av den nye magasinet «Talk».

I Charlies Angels skal Barrymore spille mot Cameron Diaz. Hvem som spille den tredje engelen er ennå ikke klart. Sist uke ønsket Cheryl Ladd, en av de originale englene, at Salma Hayek skulle ta rollen, stadig i følge Mr.Showbiz. Avgjørelsen skal taes i løpet av de nærmeste ukene.

Camp-stjerne?

Både Charlies Angels og Barbarella har fått kultstatus i camp-miljøer, og produsentene av Charlies Angels har allerede blitt nedringt av moteskapere som ønsker å lage kostymer til den nye filmen.

Barrymore gjorde i fjor stor suksess med «Bryllupssangeren», som brakte tilbake minnene om 80-tallet. Warner Bros ønsker å legge nyinnspillingen nærmere opp mot tegneseriens stil, melder Mr. Showbiz.

ØVELSE GJØR MESTER: Drew Barrymore i tørrtrening foran rollene i «Charlies Angels» og kanskje Barbarella