Lettskremte Basse på Ellen DeGeneres-show

Blir verdenskjendis.

(Dagbladet): Rett før jul gikk NRKs reportasje om Basse Andersen, bedre kjente som «Lettskremte Basse», som en farsott på Internett.

Klippet ble lagt ut på videodelingsnettsida Youtube, og er blitt sett flere tusen ganger.

Nå er det også blitt plukket opp av den verdenskjente talkshow-verten Ellen DeGeneres, og vist i «The Ellen DeGeneres Show».

- Dette er noe jeg fant på Internett, som jeg vil dele med dere. Det er en norsk fyr, og folk sier at han er verdens mest lettskremte mann, sier Degeneres, før klippet med Andersen vises.

Reportasjen er blitt tekstet, og blir mottatt med latter av pulikum. Klippet ble lagt ut på Youtube for omtrendt et døgn siden, og er allerede blitt vist over 184 000 ganger.

- Gøy - Det er kjempegøy at de har plukket opp klippet, og å se hvordan de reagerer. Jeg hadde ikke hørt om Ellen før nå, og tror dette showet er større enn jeg har forstått, sier Andersen til Dagbladet.

Han ble ikke kontaktet av den populære talkshow-verten før han ble kringkastet til mange milioner amerikanere.

- Jeg fikk vite det i går da jeg satt i bilen med sønnen min. Plutselig fikk han flere tekstmeldinger fra kamerater som gratulerte ham, sier Andersen.

Flere henvendelser Tidligere har musikeren Jarle Bernhoft vært gjest i «The Ellen DeGeneres Show».

Andersen har fått flere henvendelser etter at den britiske storavisa Daily Mail laget sak på den lettskremte sørlendingen.

- RTL har tatt kontakt. De vil komme hit for å lage en reportasje. I tillegg jeg jeg fått en henvendelse fra Discovery, som vil bruke filmsnuttene, sier Andersen.

- Hva syns du om den nye kjendistilværelsen?

- Sånn som i dag er det litt slitsomt når alle ringer, men det er veldig gøy også. Det gjør meg ikke så mye.

- Blir du like ofte skremt av kollegene dine nå?

- De har vært litt mer forsiktig etter jul, men ofte blir jeg skremt uten at det er intensjonen dems, sier Andersen og ler.


TALKSHOW-STJERNE:  Ellen DeGeneres talkshow blir sett av mange millioner seere. Foto: Stella Pictures
TALKSHOW-STJERNE: Ellen DeGeneres talkshow blir sett av mange millioner seere. Foto: Stella Pictures Vis mer