Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lettvint

Med den røffe hitlåta «Hollywood Lie» har låtskriver/sanger Hanah - allerede internasjonalt kjent - vist at hun har talent for den fengende popkomposisjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den innleder dette 11-spors debutalbumet, der Hanah har deltatt i utformingen av de fleste låtene, alene eller sammen med andre.

Etter «Hollywood Lie» var det grunn til å vente et mer offensivt album fra Hanahs hånd. Men her ruller den ene sangen over i den andre, preget av ordinære popharmonier, forutsigbare refrenger og enkle tekster i hjerte/smerte/vennskap-sjangeren. Størst hitpotensial har kanskje den pågående «Somebody different!!», som låner Neil Young-linja «it's better to burn than fade away», og som også dreier seg om Hollywood. Eller den småfunky «Feel the Sun».

De færreste av sangene på albumet stiller krav til Hanahs i utgangspunktet spenstige stemme. Nettopp på grunn av dette åpenbare talentet burde Hanah utgitt et album med et mer kresent låtmateriale og med musikalsk backing som var mindre glatt og kalkulert enn det vi finner her. Kanskje neste gang?

Hele Norges coronakart