Lev som James Bond i fire dager

Stor konkurranse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På tross av blandede anmeldelser og fortsatt usikkerhet om den når opp til forgjengerens rekordinntjening, er den 24. offisielle James Bond-filmen en solid kinosuksess.

Verdt å feire! For eksempel med en konkurranse.

I samarbeid med VisitBritain, British Airways, hotellkjeden Radisson Blu og den norske filmdistributøren får vi lov til å gi bort en ekte James Bond-opplevelse - nemlig en tur til London med deilig luksusoppvartning.

Herregård Sammen med andre Bond-fans er det blant annet lagt opp til besøk på utstillingen av klassiske Bond-bilder på filmmuseet, en eksklusiv omvisning hos bilfabrikanten Aston Martin og en tur til den monumentale herregården Blenheim Palace, der scener i «Spectre» - samt en rekke andre filmer - er spilt inn.

Regn også med at det blir anledning til å nyte en og annen ristet martini.

«Spectre» har nå toppet besøkslistene for tredje uke uke på rad, og leverte i helga gode tall i både USA og Europa på tross av generelt lavt kinobesøk gjennom noen døgn som var sterkt preget av terrorangrepene i Paris.

Slo rekord
Omsider har filmen også hatt premiere i Kina, der den ifølge Forbes slo ny premiererekord for en amerikansk 2D-film.

At det verken ble gjort opptak i norsk høyfjell eller hyret inn norsk Bond-dame, slik det på et tidlig tidspunkt så ut som det var muligheter for, har ikke skadet filmens popularitet her hjemme, hvor den nå har lokket 519 000 inn i kinomørket.

For å være med i trekningen om London-turen må du bare svare rett på denne quizen og ha ledig tid enten 5. - 8. mars, 12. - 15. mars eller 19. - 22. mars 2016.

Vi sier lykke til!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer