Levd liv

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Folk vil ha gode historier. Lasse Gustavsons historie er annerledes og den er sann. «Gjennom ilden - om Lasse Gustavson» ligger på Boklistas førsteplass for generell litteratur. Der har den ligget i tre uker, siden den kom ut. Gustavson har fortalt sin historie til forfatter Stig Aasvik. Boka er fortellingen om en nyutdannet brannmann. En brannmann som får livet drastisk endret idet bilen han sitter i, kjører rett inn i en gasslekkasje.

Gassen eksploderte, Gustavson ble alvorlig skadet. Ansiktet og store deler av kroppen ble vansiret.

«I 'Gjennom ilden' forteller Lasse om livet etter ulykken. Om å se seg i speilet. Om å forsone seg med det som har skjedd. Om kampen for å få kontakt med sitt indre når det ytre er ødelagt», står det på baksiden av boka.

GUSTAVSON HOLDER

foredrag. Han trollbinder publikum med sin historie. Næringslivsfolk og privatpersoner. Folk lytter og lærer. Nå vil de lese. Bestselgerlista speiler den enorme interessen. Det er et fenomen. Men hvilket? Hvorfor selger denne historien?

-  Folk er lei realityserier og tull. Folk vil ha ekte liv. Og Lasse Gustavson har virkelig fått smake livets ulike sider, sier en klok kollega.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer