Levende sirkus

Espen Haa og Muriazz i klubbkonseptet ZirkuZ går ikke bak platespillerne uten live-musikere med på laget. Desto gøyere blir det i klubbmanesjen!

Peter B er som regel med. Han befinner seg bak et trommesett, bak en mikrofon eller gjør noe annet spik. Espen Haa og Musiazz (Marius Jontvedt) trakterer de to platespillerne.

Ifølge gutta selv spiller de intriakat latin house fra etiketter som Spiritual Life, og det går i jazz, dance, disco, deep house og amerikansk gospel. De lar andre klubbkonsepter passe på den musikalske pumpestasjonen. Ikke den hardeste housen altså.

Klubbkonseptet ZirkuZ holdt tidligere til på Sonic Cinema, hvor artister som Claus Larsen (Briskeby), Karim (Big Bang) og Simone (D\'Sound) har vært med på leken.

På Jazid, hvor de har holdt hus siden i februar, har de blant annet spilt med elektro-bossa-gruppa Da Lata. Og som regel har de besøk av en vokalist eller musiker som fritt jammer med til rytmene.

Denne kvelden blir det ingen gjester, bare Espen, Marius og Peter. Men treer-banden kan lage mye gøy for det - og starten på en ny sesong lover nye gjester. Neste ZirkuZ-kveld blir i september.