Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Lever i et helvete

Dop, alkohol og depresjoner er nøkkelord i Courteney Cox liv. Ekteskapet med David Arquette er vanskelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I «Vennner for livet» spiller søte Courteney Cox Arquette nevrotiske, men glade Monica. På norske tv-skjermer er lykken stor, for det er bare fire uker til hun skal gifte seg med Chandler.

Morens død utløste problemene

Privat er det mye verre. Mannen hun er gift med sliter med narkotika, alkohol og depresjoner. Hun (37) og ektemannen David Arquette (30) møttes under innspillingen av «Scream» i 1997. I 1999 giftet de seg.

Ektemannen skal ha gått på en smell da hans mor døde i 1998. Dypt nede i alkoholmisbruket klarte kona Courteney etter mye overtalelse å få lagt mannen inn på avrusning.

- David har alltid hatt depressive perioder, men morens død var ekstra vanskelig, sier en kilde nær Arquette til den amerikanske avisen The Star, ifølge Expressen.

Vanskelig liv

Men vanskelighetene forfølger paret:

- Han har en mørk side. David var nær ved å ta sitt eget liv i ungdommen etter at et forhold tok slutt. Dessuten har han kroppen full av arr etter å ha skåret opp seg selv med kniv og knust glass. Han balanserer alltid på grensa, selv om han er lykkelig, sier kilden.

David Arquette innrømmer selv at Courteney var redd for å ha et seriøst forhold med ham på grunn av alle dop- og spritryktene. Hun kjemper nå for å holde ham borte fra alkohol og depresjoner.

- Vi har gått i parterapi sammen. Alle trenger hjelp. Det er en vanskelig verden, sier David Arquette.

Ryktene om skilsmisse har versert flere ganger, men har hver gang blitt tilbakevist.

Vanskelige venner

Og flere stjerner fra serien sliter. Matthew Perry, som spiller Chandler i serien, har også narkotrøbbel. På norske skjermer kan du se at vekta hopper opp og ned, i takt med avvenningskurene antakelig.

Brad Pitt, som gjør gjesteopptreden i serien, har nylig fortalt om sine depresjoner og selvmordstanker. Hans problemer har også gjort livet vanskelig for kona Jennnifer Aniston.

Episoden med Brad Pitt vises på amerikansk TV i kveld, i forbindelse med Thanksgiving. Pitt spiller en gammel skolekamerat av Monica, som i gamle dager til og med var tjukkere enn henne.

Hun møter ham tilfeldig og inviterer på Thanksgiving-middag. Det viser seg at Pitts karakter ikke utstår Rachel, som spilles av hans kone i det virkelige liv.

Hele Norges coronakart