Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lever i sin egen verden

LONDON (Dagbladet): Fem testosteronbomber fra Irland er klare til å forføre på nytt. Guttebandet Westlife slipper snart sin tredje plate, «World of Our Own».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pressekonferanse med et av verdens mest populære gutteband handler minst om musikk, og aller mest om hvordan de fem irene, Nicky, Mark, Kian, Shane og Bryan har det med damer, fans og hverandre.

- Ja, Shane er kjæreste med kusinen min, forteller Kian. Når det gjelder forholdet mellom de fem er det ingen rivalisering eller krangler å melde offentligheten om.

Ble mobbet

- Vi er gode venner. Går ut sammen, tar noen drinker og ler sammen. Vi krangler ikke med hverandre, selv om vi selvsagt har diskusjoner, fortsetter Kian. Og nekter å avsløre noe om det forestående utdrikkingslaget til Bryan. Han gifter seg i januar med kjæresten Carry, som han også har datteren Molly med.

- Fansen er mer interessert i meg nå, spesielt etter at jeg ble far, mener Bryan. Han synes karrieren med Westlife har fått en ny mening etter at han ble familiefar.

Besatt av Mark

- Nå er det mer en jobb. Livet har fått et nytt aspekt, forteller han. For noen få år siden var han en litt tjukk gutt som ble mobbet på skolen, i dag er Bryan en del av et band som har solgt 10 millioner plater på verdensbasis. 13 millioner hvis singelsalget tas med i regnestykket.

- Når du går på skolen og er litt annerledes, er du ukul. Når du blir voksen og er litt annerledes, er du kul, mener Bryan.

- Bryan er seg sjøl, slik han alltid har vært, forteller Mark. Som er den av de fem som har erfart berømmelsens pris i form av en stalker. Ei ungjente som fra å være ihuga fan ble helt besatt.

- I dag er det en rettskjennelse på at jenta ikke kan bevege seg i nærheten av meg. I begynnelsen tok jeg meg av henne, var snill og pratet. Kanskje det var derfor hun ble så besatt, men det triste var at foreldrene hennes var med på det, sier Mark.

Nicky stiller med ny sveis à la Beckham, og avslører at han kanskje vil spille inn film. Shane har det fremdeles strålende med kjæresten Georgina, datteren til den irske statsministeren Bertie Ahern.

- Bertie er en av gutta, forsikrer han med et smil.

Ellers har den siste tida vært rolig. Gutta har spilt inn plate, og brukt god tid på det.

- Det tredje albumet er krevende. Du vet at du er nødt til å gjøre det bedre, bevege deg framover, sier Kian. Som ikke tror tida for gutteband er over, snarere tvert imot.

Fansen vil snart gi svar på det, 12. november slippes «World of Our Own».

<B>BOY-SJARM:</B> Westlife er klare med plate nummer tre. Men Nicky Byrne (f.v.), Mark Feehily, Shane McFadden, Kian Egan og Bryan McFadden snakker like gjerne om damer, farsrolle og fans.
Hele Norges coronakart