Leverer varene

Svært underholdende eurotrash

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Når behovet for å tømme hjernen og fylle tankene med energi av høyeste oktan blir akutt, er dette et godt alternativ. Hvis du kjenner de to foregående filmene, vet du hva du får. Hvis ikke kan jeg forsikre det at historien spiller liten rolle, her dreier det seg i hovedsak om velkoreograferte slåsskamper og imponerende biljakter. Frank Martin (igjen spilt av den britiske muskelbunten Jason Statham), driver budservice av det ekstremt kjappe slaget. Ingen hindringer er for store, han legger sin ære i å levere varene som avtalt.

Dilemma

Denne gang blir han tvunget til å frakte en «pakke» fra Marseille til Odessa. Ordrenekt eller flukt er vanskelig, hvis han fjerner seg mer enn 25 meter fra bilen, vil et armbånd inneholdende en sprengladning utløses og det blir finito final for budbringeren.

Heldigvis ser Frank aldri problemer, men utelukkende utfordringer, og den usynlige lenken til bilen åpner for noen ganske fantasifulle sekvenser. Som da han kjører utfor ei bru. Hvis han svømmer mot overflaten vil armbåndet eksplodere, hvis han blir ved bilen vil han drukne. Hva skal en stakkars lønnstaker gjøre?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer