Levi Henriksen og Tom Egeland skriver bloggroman

- Litterær teatersport.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Levi Henriksen skrev det første kapitlet, Tom Egeland fulgte opp, og etterpå har både profesjonelle og amatører meldt seg på i skrivestafetten på Forfatterbloggen.no.

Siden Henriksen publiserte starten forrige tirsdag, har bloggromanen «Hvis meteoritter kan styrte» fått åtte kapitler. Den voksende romanen ble født etter at Henriksen hadde blogget litt om det å ha skrivesperre.

- Jeg foreslo for ham at hvis han sleit med skrivesperre, kunne han bare lage en bok av blogginnleggene sine, for de var så fine, sier Tom Egeland til Dagbladet.no.

Både amatører og etablerte

Han forutså ikke at kollegaen ville begynne å skrive roman på forfatterbloggen. Men da han først fikk utfordringen, kunne han ikke gjøre annet enn å skrive neste kapittel.

- Jeg vet ikke helt hva en bloggroman er, egentlig. Det er vel noe som lever sitt eget liv i en blogg. Dette er et helt demokratisk og ikke-redigert forum med etablerte forfattere og wannabes som kan skrive side om side, sier Egeland.

- Men du får nesten spørre Levi hvor alvorlig han mente det.

Som sagt, så gjort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer