Levi Henriksen vil se cupfinalen, men befinner seg da i Kirkenes.

Levi Henriksen vurderer helikopter for å rekke å se Kongsvinger i cupfinalen

- Kanskje jeg selger ei nyre, for å få råd, sier han.

FOTBALLFAN: Forfatter Levi Henriksen gjør alt han kan for å rekke å se favorittlaget Kongsvinger i cupfinalen 20. november. Her fra boklansering i 2011. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
FOTBALLFAN: Forfatter Levi Henriksen gjør alt han kan for å rekke å se favorittlaget Kongsvinger i cupfinalen 20. november. Her fra boklansering i 2011. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg prøver alle mulige måter for å få det til å gå. Akkurat nå driver kona og undersøker om det mulig å ta helikopter til Alta så jeg kan komme meg videre med fly, sier Kongsvinger-forfatteren til Dagbladet.

For Levi Henriksen er nemlig fotball - og da spesielt Kongsvinger idrettslag - noe av det viktigste i livet. Han var til stede på tribunen da det ble klart at klubben nå er klar for sin aller første cupfinale, og dét gleder han seg over.

Men da han fant ut at cupfinalen kræsjer med en spillejobb på litteraturfestivalen i Kirkenes, ble det brått et skår i gleden.

- Jeg har en kontraktfestet spillejobb som avsluttes dagen før, lørdag 19. november. Det tidligste flyet jeg da kan ta til Oslo, lander klokka 13.50 på søndagen, mens cupfinalen begynner klokka 13.15. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal løse det, sier den kritikerroste forfatteren.

KIL-supporter

Henriksen forteller at han har fulgt KIL gjennom tykt og tynt i mange år. Han har sittet alene på flere av Kongsvinger-lagets absolutte bunnpunkter.

– En gang var vi bare to stykker alene på ståtribunen på en kamp mot Follo. Det har vært mange nedturer, så det vil være veldig forferdelig om jeg ikke får med meg dette, sier Henriksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer