IKKE DYLAN-FAN: Den tidligere Oasis-vokalisten Liam Gallagher bruker en nedsettende betegnelse på det kvinnelige kjønnsorgan for å forklare hva han synes o, musikklegenden Bob Dylan. Foto: Anders Birch/AFP/Scanpix
IKKE DYLAN-FAN: Den tidligere Oasis-vokalisten Liam Gallagher bruker en nedsettende betegnelse på det kvinnelige kjønnsorgan for å forklare hva han synes o, musikklegenden Bob Dylan. Foto: Anders Birch/AFP/ScanpixVis mer

Liam Gallagher slakter Bob Dylan

- Han er en miserabel f**te.

(Dagbladet): Liam Gallagher er kjent for sine friske uttalelser.

Denne gangen er det musikklegenden Bob Dylan som får smake hans vrede.

Slakter gamle helter I et intervju med The Times, sitert av NME, svarer han følgende på spørsmål om han feiret Dylans 70-årsdag.

- Jeg vet alt om ham, men jeg synes han er en miserabel f**te. Jeg liker låta «Lay Lady Lay». Folk er gale etter ham, men det funker ikke helt for meg.

Sangeren legger til at han ikke synes noe særlig om 60- og 70-tallsheltene som gjør comeback på sommerfestivaler.

- Alle disse jævlene som spiller sine største hits er drittsekker, sier han.

- Lever i øyeblikket Gallagher innrømmer også at han ikke i egentlig lytter til ny musikk i særlig grad.

- Det er ikke noe nytt jeg har lyst til å høre på. Jeg er ikke interessert. Jeg liker ikke å lytte til ting, for vet du hva? Jeg lever i øyeblikket. Det er litt sånn, det var et jævla bra øyeblikk. Gå videre. Det kommer et nytt et i morgen, sier han til The Times.

Liam Gallagher er mest kjent fra sin periode i bandet Oasis, der han spilte med blant annet broren Noel.

De slo igjennom med albumet «Definetely Maybe» i 1994, og ble raskt de største stjernene i bølgen av britpop-band på første halvdel av 90-tallet.

Kranglevorne brødre Liam og Noel var notorisk kjent for å være kranglevorne, og uttalte seg gjentatte ganger negativt om både hverandre og andre musikere og band.

De la opp i 2009, da det ble kjent at gitarist Noel Gallagher sluttet i bandet etter en krangel med vokalist-broren rett før de skulle spille en konsert under festivalen «Rock en Seine» rett utenfor Paris.

Under krangelen skal Liam ifølge The Mirror ha knust en av brorens gitarer og skreket til Noel at han ikke lenger anså ham som sin bror.

Liam Gallagher spiller nå i bandet Beady Eye.

FÅR TYN: Legenden Bob Dylan får gjennomgå av artisten Liam Gallagher. Foto: Norsk Presse Service
FÅR TYN: Legenden Bob Dylan får gjennomgå av artisten Liam Gallagher. Foto: Norsk Presse Service Vis mer