Liam Gallaghers ønskeliste

Liam Gallagher er stor i kjeften og ønsker seg noe stort til jul.

Det var under en handlerunde i Liverpool Liam kom over drømmegaven.

Foto av George

Han fant nemlig et fotografi av nå avdøde George Harrison. Bildet koster 2000 pund, altså nærmere 22 300 kroner. Bildet fant han i Beatles-butikken i hjembyen til bandet som har inspirert Liams hårklipp.

Gallagher kjøpte imidlertid ikke fotoet fra 1966. Han foreslo i stedet at en av hans familiemedlemmer kan kjøpe det i julegave til han.

- Hyggelig kar

- Liam var dødsgrei. Han småsnakket og var hyggelig mot alle som kom inn i butikken, forteller Beatles-butikksjef Stephen Bailey. Gallagher har ikke for vane å få slike kjernekar-skussmål.

- Det første han spurte meg om var om jeg skulle på konserten i kveld. Og om jeg ikke hadde planer om det tilbød han meg en plass på gjestelista, sier innehaveren ifølge Ananova.

Og bildet av Harrison i andre etasje i galleriet appellerte til den tidvis fallerte brit-popperen. Han sa til innehaveren at han måtte snakke med noen i familien om akkurat dette bildet.

Liam Gallagher bor sammen med tidligere All Saint-medlem Nicole Appleton, som kanskje har fått årets gavetips. Oasis-broren er stor Beatles-fan, og har blant annet oppkalt sønnen sin etter John Lennon.

Liam nøyde seg imidertid med å kjøpe tre t-skjorter og en pakke jakkemerker påtrykt «Help», etter bandets hit.

Oasis er for tida på turne i hjemlandet.

<B>HINT TIL DAMA?</B> Her er Liam sammen med kjæresten Nicole Appleton.
GEORGE HARRISON:</B> Dette bildet av det tidligere Beatles-medlemmet ble oppdaget i arkivene til Universitetet i Dundee i Skottland da det skulle ryddes opp. Bildet inngår i en serie foto donert av den ungarske fotografen Michael Peto for over 30 år siden.