Liam slo til i Stockholm

Svensk journalist fikk smake britiske rockenever på nattklubb.

Det er ikke første gang bandet er blandet inn i bråk i Sverige. På Hultsfredfestivalen i 1994 knuste bandet flere hotellrom. Når de kom tilbake til Sverige nest gang gikk Liam løs på en fotograf.

I går morges rant det over på nytt for en allerede velfylt Liam. Selv hevder han at han har nyktet seg opp.

- Jeg er helt nykter for tiden sidenjeg har en større turne foran meg. Men jeg sår selvfølgelig fortsatt på puben og er oppe hele natta og drikker. Dop har jeg ikke tid til. Jeg kan ikke sitte og snorte kokain når jeg har et barn å ta meg av, jeg har roet meg ned, sa han i et intervju Expressen trykket i går.

- Men, hvis noen legger opp en linje så sier jeg ikke nei.

Ørefiker

Ved 2-30-tiden i går natt satt Liam Gallagher på et bord på nattklubben Sturecompagniet sammen med tv-komikeren, musikkanmelderen og skribenten Andreas Lokko, hans kjæreste, og Oasis-gitarist Andy Bell, som bor i Stockholm, hans svenske kone Idha, og noen venner.

Ifølge vitner skal komiker-Lokko ha blitt irritert over Oasis-stjernens oppførsel overfor hans kjæreste. Men når Lokko sa i fra rant det over for Gallagher.

- Slagsmålet begynte helt plutselig. Liam reiste seg og slo mot Lokko. Det ble minst to reale ørefiker, sier et vitne.

Andy Bell gikk imellom og fikk stanset slagsmålet. Deretter ble Liam ført ut av vaktene.

- Jeg har egentlig ingen kommentar. Det er ingen big deal. En av mine beste venner spiller i Oasis. Han stoppet fighten før det ble en skikkelig slåsskamp. Så ble Liam sendt i seng, sier Lokko til Expressen.

(Dagbladet.no)