Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Liam vil ha barn

LONDON (Dagbladet): Rockestjernen Liam Gallagher i Oasis vil bli skikkelig familiemann og få barn. Han er lei av å være berømt, og forteller at han ikke har vært ute på byen på halvannet år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er i neste måneds utgave av magasinet GQ at den frittalende Oasis-stjernen uttaler seg om privatlivet og familielivet. Liam Gallagher sier at ekteskapet har utviklet og modnet ham, og at han og kona Patsy nå vil begynne på framtida.

Patsy Kensit har sønnen James med Simple Minds-vokalisten Jim Kerr. Nå skal Liam, Patsy og James flytte inn i et kjempehus nær Manchester.

- Jeg har akkurat kjøpt dette nye huset for 1,25 millioner pund (14 millioner kroner). Det har sju soverom, og det minner om et slott. Akkurat et hus etter min smak, sier Gallagher.

Lett å lede

I intervjuet sier Liam Gallagher at hans største problem er at han ikke greier å si nei. Nå har Patsy begynt å passe på ham, og det gjør visstnok livet lettere å leve.

- Mitt problem er at jeg er så lett å lede. Jeg vet ikke når jeg skal si nei. Livet føles imidlertid enkelt nå, etter hvert som Patsy har gjort meg mer voksen, sier Oasis-stjernen til GQ.

Hjemlengsel

- Jeg ønsker å bli en vanlig, god far for James. Jeg er vennen hans, og slik skal det være, sier Liam Gallagher.

Oasis skal nå på turné i Nord-Amerika, men Liam lengter hjem allerede før turneen har startet.

- Livet er å trekke igjen gardinene og lytte til musikk.

Og da er det Oasis, Beatles, Sex Pistols og Burt Bacharach som spilles.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!