Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Liams nye liv

Hjemme i London er han som regel aggressiv og dritings når han blir avbildet. Men i Sør-Frankrike har Oasis-stjernen Liam Gallagher funnet roen sammen med sin gravide kjæreste Patsy Kensit og stesønnen James (7).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Egentlig er Liam i Frankrike for å spille inn Oasis' nye album, men Liam synes det er vel så stas å kule'n i sola med sin Patsy Kensit. Hun er kjent for å være minst like glad i rock'n'roll-livet som Liam, men nå venter de to barn. Bildene fra Frankrike viser at graviditeten begynner å bli synlig. Patsy har termin 11. oktober, samme dag som Liams gamle brit pop-konkurrent Damon Albarn (Blur) og kjæresten Suzi Winstanley venter sitt første barn.

Kappløp

Liam er svært fornøyd med at legene har konstatert at han venter en sønn. Han har ikke lagt skjul på at han gjerne vil ha en gutt, mens kona er mest opptatt av at barnet er velskapt.

Ifølge The Sun har paret allerede begynt å tenke på et navn til babyen, og i øyeblikket er visstnok Jack en favoritt. Liam vil gjerne ha Lennon som mellomnavn, etter sitt store forbilde John Lennon.

Patsy benekter fortsatt at hun er gravid, men den siste tida har hun tydelig lagt på seg. Flere ganger er Kensit observert utenfor kontoret til en av Londons fremste gynekologer. Så nå spørs det bare hvem som vinner pappa-kappløpet: Liam Gallagher eller Damon Albarn. Det må være noe for de britiske bookmakerne.

Pønka stil

Oasis har lånt et bortgjemt fransk chateau av Christian Dior, hvor de håper å få litt ro rundt innspillinga av sitt album nummer fire.

Oasis hadde 22 låter klare da de gikk i studio i London i vinter for å øve. I april reiste de til Frankrike for å finne roen og for å komme vekk fra innpåsliten engelsk presse. En av sangene er «Little James», som Liam har skrevet til sin stesønn. James er Patsys sønn fra ekteskapet med Simple Minds-vokalist Jom Kerr.

Ifølge plateselskapet ventes albumet i butikkene i neste vår. Noel Gallagher sier til New Musical Express at Oasis ikke kommer til å ha noen live-opptredener i år.

Paul Gallagher, enda en bror, jobber i Oasis' plateselskap og har hørt det nye materialet.

- Det høres ikke ut som Oasis. Det er helt annerledes enn den forrige plata. Det er mer pønka, og har kortere sanger, røper Paul.

Liam Gallager og kjæresten Patsy Kensit. Nå har det byttet det hektiske Jet-set livet i London mot sol og sommer i Sør-Frankrike.