LidoLido fant tonen med Justin Biebers ekskjæreste

- Hun var en veldig hyggelig, søt og kul jente.

PRATET OM SAMARBEID: Forrige uke opptrådte Peder «LidoLido» Losnegård på Amerikas største gratiskonsert. Der fikk han møte Jasmine Villegas, bedre kjent som Justin Biebers ekskjæreste. Foto: Thea Losnegård
PRATET OM SAMARBEID: Forrige uke opptrådte Peder «LidoLido» Losnegård på Amerikas største gratiskonsert. Der fikk han møte Jasmine Villegas, bedre kjent som Justin Biebers ekskjæreste. Foto: Thea LosnegårdVis mer

(Dagbladet): Torsdag opptrådte Peder «LidoLido» Losnegård på Amerikas største gratiskonsert.

Konserten «Philly 4th of July Jam» fant sted i Philadelphia, og dette var et av stuntene som haugesunderen gjennomførte i samarbeid med Pepsi sin internasjonale musikksatsing. 

- Det var helt magisk, og utrolig gøy, men temperaturen ligger på 31 grader her nede, så det var ekstremt varmt på scenen, sier Losnegård til Dagbladet.

Store stjerner Han var blant de første som sto på scenen, men også John Mayer, Jill Scott, The Roots, Hunter Hayes og Ne-Yo opptrådte. Losnegård forteller at det var en stor ære å få spille på en scene, hvor noen av verdens største stjerner også skulle opptre.

- At man blir vurdert som en artist som faktisk er god nok til å spille blant så store stjerner er virkelig en ære. Da jeg spilte var det full fest, og helt sinnssykt gøy. Det virket som om publikum likte det de hørte, og de ble med å danse til musikken, forteller han.

Samabeid med John Mayer I løpet av dagen hadde Losnegård blant annet fått med seg lydsjekken til John Mayer. Han mener selv at artisten er ekstremt dyktig, og at det hadde vært veldig spennende å gjøre et samarbeid med ham.

- Han spiller helt vanvittig kult. Både John Mayer og J. Cole hadde vært ekstremt kjekt å gjøre en låt sammen med, sier haugesunderen.

Eksen til Bieber Losnegård fant også tonen med Jasmine Villegas. Hun er kanskje mest kjent som danseren i Justin Biebers musikkvideo «Baby», samt at hun tidligere har bekreftet å ha et forhold til superstjernen.

- Det var gøy å henge med Jasmine. Hun var en veldig hyggelig, søt og kul jente. Vi pratet om konserten og musikk og om at vi kanskje burde gjort en låt sammen.

INTERVJU: Den norske artisten ser ikke bort fra å satse i utlandet. «Philly 4th of July Jam» hadde opp mot en halv million publikummere, og det mener Losnegård fristet til gjentakelse. Foto: Thea Losnegård
INTERVJU: Den norske artisten ser ikke bort fra å satse i utlandet. «Philly 4th of July Jam» hadde opp mot en halv million publikummere, og det mener Losnegård fristet til gjentakelse. Foto: Thea Losnegård Vis mer

Også på sin egen Twitter-profil, samme dag som konserten, skrev Losnegård dette:

«Just fell a little bit in love with @JasmineVillegas. #Phillyjam»

- MAGISK: - Det var helt magisk, og utrolig gøy å stå på scenen, sier Losnegår. Foto: Thea Losnegård
- MAGISK: - Det var helt magisk, og utrolig gøy å stå på scenen, sier Losnegår. Foto: Thea Losnegård Vis mer