Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Like blid

- Det er sjelden det er så artig å lese tabloidavisene som det var i går, sier Are Kalvø, 27 år og nesten like blid som han var etter premieren på Tusenårsrevyen torsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sliten og lykkelig

I går våknet han med sekser i både Dagbladet og VG, en rekke andre rosende anmeldelser og kommentarer, mye blomster - og en arbeidsgiver som allerede tidlig på formiddagen hadde fått sprengt sentralbordet. I går ble Det Norske Teateret nedringt av folk som ville ha billetter til forestillingen.

- Du verden!

Til tross for premierefest var han på plass på arbeid igjen ved sjutida fredag morgen. Da ble årets første «Hallo i uken» spilt inn, selvsagt med ukas høydepunkter som AUF-rettssaken og lederstriden i Høyre. Utover det prøvde han i går å unngå å ta telefonen.

- Er kritikken fortjent?

- Selvsagt. Jeg har dessuten alltid stolt blindt på det som står i Dagbladet og VG. Det fortsetter jeg selvsagt med etter dette, kvitterer Kalvø, som ikke kjente til hvor mange billetter som ble solgt etter gårsdagens gode kritikker. Dagbladet kunne imidlertid opplyse ham om at nesten fem tusen billetter gikk bare på noen hektiske timer fredag.

- Hmmm?

- Hmmm? Som er solgt? Du verden! Det er skikkelig hyggelig, sier Kalvø.

- Litt nifst også...?

- Nja. Har det meste sånn rimelig under kontroll nå, men det kan kanskje bli det? Jeg må nok legge opp og flytte fra landet etter dette.

- Hva betyr gjennombruddet for deg økonomisk?
- Som god sunnmøring er jeg selvsagt ikke opptatt av penger. Det er gleden av å spre kunst ut til massene som driver meg, sier han og smiler lurt.

FORNØYD SUNNMØRING: -Jeg må nok flytte fra landet etter denne suksessen, sier Kalvø til Dagbladet.
Are Kalvø

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!