Liker å bli bundet

AMSTERDAM (Dagbladet): - Kjettinger og håndjern er ikke helt min stil. Men jeg liker å bli bundet til senga, innrømmer Janet Jackson (31) overfor Dagbladet. Tidligere i år kom hun med den sterkt SM-sexinspirerte plata «The Velvet Rope».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke lett å være en Jackson.

Selv ikke for den i søskenflokken som har solgt 28 millioner av sine tre siste album, fått skamros for høstens «The Velvet Rope» og går under kallenavnet «den normale Jackson».

Dårlig selvtillit

- Det er ikke enkelt å ha alt, men likevel være trist inni seg. Jeg har slitt mye med dårlig selvtillit. En følelse av å ikke strekke til, sier Janet med spinkel stemme. Hun ser rent ulykkelig ut der hun sitter i sin luksussuite i Amsterdam.

- Du skulle virkelig ha satt deg ned og snakket med hele familien min. Da hadde du funnet ut at vi er en helt normal gjeng, hevder Janet.

- Det blir sagt at du ikke har snakket med din storebror Michael på over to år. Stemmer det?

- Ja. Vi har vært veldig opptatt på hver vår kant. Dessuten har jeg vært gjennom en veldig tøff periode, og har ikke vært i humør til å plukke opp telefonen. Men vi er på ingen måte uvenner.

Ville helst glemme

- Hva med faren din, snakker du med ham? - Nei, jeg har aldri stått ham veldig nær, sier Janet med et blikk som forteller at hun ikke vil ha flere spørsmål om det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer