Liker å bli bundet

AMSTERDAM (Dagbladet): - Kjettinger og håndjern er ikke helt min stil. Men jeg liker å bli bundet til senga, innrømmer Janet Jackson (31) overfor Dagbladet. Tidligere i år kom hun med den sterkt SM-sexinspirerte plata «The Velvet Rope».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke lett å være en Jackson.

Selv ikke for den i søskenflokken som har solgt 28 millioner av sine tre siste album, fått skamros for høstens «The Velvet Rope» og går under kallenavnet «den normale Jackson».

Dårlig selvtillit

- Det er ikke enkelt å ha alt, men likevel være trist inni seg. Jeg har slitt mye med dårlig selvtillit. En følelse av å ikke strekke til, sier Janet med spinkel stemme. Hun ser rent ulykkelig ut der hun sitter i sin luksussuite i Amsterdam.

- Du skulle virkelig ha satt deg ned og snakket med hele familien min. Da hadde du funnet ut at vi er en helt normal gjeng, hevder Janet.

- Det blir sagt at du ikke har snakket med din storebror Michael på over to år. Stemmer det?

- Ja. Vi har vært veldig opptatt på hver vår kant. Dessuten har jeg vært gjennom en veldig tøff periode, og har ikke vært i humør til å plukke opp telefonen. Men vi er på ingen måte uvenner.

Ville helst glemme

- Hva med faren din, snakker du med ham? - Nei, jeg har aldri stått ham veldig nær, sier Janet med et blikk som forteller at hun ikke vil ha flere spørsmål om det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.