Liker du film?

Lyst til å vinne reisegavekort på 25 000 kroner? Eller DVD/SACD-spillere? Da må du bli med i kinosjef-spillet.

Fram til 2. juledag kan du nå drive dine egne kinoer og kjempe om et gavekort på 25 000 kroner fra Kilroy Travels. I tillegg stiller Philips med DVD-spillere i månedspremier. De stiller også med CD-spiller i lommeformat for 8 cm MP3 CD-plater og andre fete ukespremier. Første gjeldende premieredato er 9. august.

Alt dette kan du vinne hvis du er en flink kinosjef. I spillet kan du kjøpe og selge filmer og du tjener penger etter hvor stor etterspørsel det er på filmene, hvor godt de er besøkt premierehelga og hvilken terning de får i Dagbladet. Mer om kinosjef-spillet kan du lese i reglene.

  • Det koster kroner 49 å være med på hele spillet. Men for nesten fem måneders moro og masse sjanser til å vinne fete premier er vel ikke det avskrekkende?
  • Hvorfor koster det penger? Vel..utviklingen av dette spillet har kostet mye blod, svette og tårer. Utviklerne er bare mennesker de og, og trenger penger til vann og brød. Dessuten sørger betalingen din for at spillet kan driftes, vedlikeholdes og videreutvikles.
  • Hvem står bak Kinosjef 2002? Dagbladet.no og Telenor Frisurf har inngått et samarbeid om Kinosjef-spillet. Som tidligere har vi også Filmweb med på laget.
  • Hva må jeg gjøre? Frisurf står for registrering og fakturering av spillet. Dette betyr at du må gjøre to ting:

1. Registrere deg som fordelsmedlem hos Frisurf. Dette er gratis.

2. Første gang du logger deg inn på Kinosjef 2002 får du opp en side hvor du må akseptere å bli fakturert for 49 kroner for å være med. Svarer du ja får du en faktura i posten. Dere som har telefon hos Telenor blir fakturert via telefonregningen.

Klikk her hvis du ønsker å registre deg.

  • Du trenger ikke å skifte internett-tilknytting til Frisurf. Dette er helt frivillig. Når du registrerer deg velger du på siste siden om du vil beholde oppkoblingen eller eventuelt skifte til Frisurf.
  • Er du allerede registrert hos Frisurf, trenger du ikke å registrere deg på nytt.

Klikk her hvis du har brukernavn og passord hos Frisurf

Lurer du på noe? Send en e-post så får du svar på det du lurer på.

Delta også i vårt brukerforum.

Frister kinosjef-spillet?

Klikk her hvis du har brukernavn og passord hos Frisurf

Klikk her for å bli medlem av fordelsmedlemskapet